BROCHURES HECHTEN, SEALEN EN VERZENDEN.

Voor gehecht brocheren beschikt Van den Burg over meerdere hechtstraten, waarvan een met negen inlegstations. Met deze capaciteit kunnen wij uw opdracht moeiteloos uitvoeren. Bij kleinere formaten kan 2-up gehecht worden. We hechten zowel op traditionele wijze als in oblong. Indien gewenst voorzien wij uw brochures van oognieten.

Brochures hechten en opties

Een brochure wordt gemaakt door vellen papier tot katernen te vouwen. Daaromheen komt een omslag. De katernen worden in de rug bijeengehouden door nieten. Vaak zijn dat standaard nieten, maar wij kunnen ook oognieten aanbrengen. Die maken het mogelijk om de brochure in een ringband te bewaren. Andere opties waarvoor u kunt kiezen zijn het toevoegen van inserts of outserts en het aanbrengen van boorgaten. Een gemiddelde brochure heeft 12 tot 40 pagina’s.

Als extra optie bieden wij de mogelijkheid om brochures na het hechten meteen voor u te verpakken en te verzenden. Dat kan in elke gewenste hoeveelheid en naar elk verzendadres. Bij het verpakken van de brochures voegen wij meteen een adreslabel toe. Wilt u weten welke mogelijkheden wij nog meer in huis hebben om u te ontzorgen met direct mail? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om uw vragen te beantwoorden en denkt graag met u mee over maatwerkoplossingen.

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.