EEN PERSOONLIJKE BENADERING MET DIRECT MAIL.

In elke bedrijfstak is een persoonlijke benadering van klanten van groot belang. Direct mail is heel geschikt om een grote groep ontvangers persoonlijk te benaderen met dezelfde boodschap. Van den Burg verzorgt uw direct mail professioneel en bezorgt deze op tijd bij de verzender. Altijd conform afspraak en inclusief hulp bij onverwachte vragen.

Direct mail, een krachtig communicatiemiddel
Direct mail heeft een hoge attentiewaarde en is daarom een krachtig communicatiemiddel. Vertrouw ons uw adresbestanden toe en wij zorgen dat uw mailing, magazines, folders, brochures of boeken op tijd bij de juiste verzender worden afgeleverd. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen om opdrachten voor u uit te voeren. Ook kunnen wij u adviseren over de portokosten.

Sealen voor bescherming en uitstraling

Uw folder, brochure, magazine of mailing krijgt direct extra uitstraling door deze te sealen in een mooie folie. Dat geeft niet alleen bescherming. Uw product is ook duidelijk zichtbaar voor de ontvanger. Een voordeel van sealen is ook dat u makkelijk iets aan de mailing kunt toevoegen. Bijvoorbeeld antwoordkaarten of folders, maar ook gadgets of proefmonsters.

Het adres van de ontvanger kan met een adresdrager of cheshire worden toegevoegd.  Een adresdrager kan worden aangeleverd op A4, A5 of A6 formaat. Op een adresdrager of cheshire kunt u met tekst of afbeeldingen  uw mailing indien gewenst extra onder de aandacht brengen.

Van den Burg beschikt over meerdere volautomatische sealmachines inclusief alle benodigde randapparatuur. Daarbij maken we gebruik van verschillende soorten folies. Kiest u voor biofolie, dan kiest u voor een duurzame oplossing.

Couverteren, sluitstickeren en handling

Gaat u de mailing verzenden in een envelop? Wij verzorgen voor u het insteken of couverteren. Uiteraard kunnen wij de envelop ook voor u personaliseren. Zoekt u een oplossing om uw brochure of folder op een nog voordeligere manier te versturen? Overweeg dan het gebruik van een sluitsticker. Deze manier van direct mail is goedkoop omdat er geen envelop, folie of ander verpakkingsmateriaal nodig is. Personaliseren kan op de sluitsticker of door printen op de folder of brochure. De sluitsticker zorgt ervoor dat er geen open post wordt verstuurd.

Heeft u direct mail die niet machinaal verwerkt kan worden? Ook dan staat Van den Burg voor u klaar. Hoe ingewikkeld uw handling-opdracht ook is, wij zorgen voor maatwerk en bieden een passende oplossing om uw order snel en secuur te verwerken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van direct mail? Of bent u op zoek naar voordelige porto-oplossingen? Neem contact met ons op. Wij ondersteunen u graag met een passend advies.

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.