FOLDERS EN BIJSLUITERS VOUWEN.

Folders vouwen in alle denkbare vouwslagen, dat is een van onze specialiteiten. Daarnaast zijn we sterk in het vouwen van bijsluiters voor de farmacie. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplages. Dankzij onze efficiënte routing en uitgekiende planning kunnen wij u razendsnel van dienst zijn. Bij Van den Burg is de levertijd zo kort mogelijk.

Machinaal folders vouwen

Wij investeren voortdurend in onze machines en in nieuwe technologie. Daardoor beschikken wij over een compleet en geavanceerd machinepark. Daarmee kunnen wij op vrijwel elke vraag inspelen. Folders kunt u bij ons in 4 tot 32 pagina-katernen laten vouwen. Naast de veelgebruikte parallelvouw en kruisvouw, behoren specialistische vouwslagen ook tot de mogelijkheden. Specialistische vouwslagen die wij veel toepassen zijn de wikkelvouw, luikvouw en zigzag-vouw. Daarnaast zijn tal van bijzondere bewerkingen mogelijk waaronder de combinatie van verschillende types vouwslagen in dezelfde folder.

Bijsluiters voor de farmacie

Een sterke positie heeft Van den Burg in het vouwen van bijsluiters voor de farmacie. Bijsluiters voor de farmacie hebben een specifieke vouwwijze en bijzondere maten waaraan ze moeten voldoen.

Ze zijn altijd gedrukt op 45 tot 60 grams papier. De farmacie stelt hoge kwaliteitseisen aan bijsluiters. Het vouwen vereist daarom gespecialiseerde kennis en geschikte vouwmachines. Van den Burg is specialist in het vouwen van bijsluiters in veel verschillende maten. Wij bieden diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals bundelen of het aanbrengen van een perforatie. Wij zijn in staat om bijsluiters snel en efficiënt te leveren in elk gewenst volume.

De beste grafische afwerking

Zoekt u de beste grafische afwerking voor uw folders of bijsluiters? Of voor bijzondere producten zoals landkaarten en stembiljetten?
Wij nemen het voor onze rekening. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een snelle en efficiënte aanpak. Wilt u alles weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij vertellen u graag persoonlijk welke maatwerkoplossing wij voor u in huis hebben.

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.