MAGAZINES INBINDEN, GARENLOOS OF GENAAID.

Wij beschikken over alle productiefaciliteiten voor het garenloos of genaaid inbinden van magazines. Welke bindwijze het meest geschikt is, hangt mede af van het aantal pagina’s en de dikte van het papier. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de beste bindwijze. Ook de adressering en mailing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Zo bent u helemaal ontzorgd.

Meerdere opties voor inbinden
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het inbinden of brocheren van magazines. Afhankelijk van uw wensen, het gebruikte papier en de omvang van het magazine, bieden wij een aantal opties:

  • Genaaid brocheren: De katernen worden met garen aan elkaar genaaid. Daarna wordt de rug gelijmd en de omslag van het magazine aangebracht.
  • Garenloos brocheren: De katernen worden op elkaar gelegd en op de rug verlijmd. Daaromheen komt de omslag.
  • Perfobind gebrocheerd: De katernen worden voorzien van een grove perforatie in de rug. Bij het binden van de katernen dringt de lijm in deze perforatie. Dat zorgt voor een extra sterke verbinding.

Wij binden magazines zowel op traditionele wijze als in oblong. Voor het lijmen van de rug kan zowel hotmelt als PUR gebruikt worden.

De pluspunten van PUR:

  • Een grote lijmkracht
  • Ongevoelig voor temperatuur
  • Lange levensduur

Het magazine wordt bij gebruik van PUR aanzienlijk sterker en de kans dat pagina’s loslaten is vrijwel verdwenen. PUR gebruiken wij daarom vaak bij het garenloos brocheren.

De pluspunten van hotmelt:

  • De droogtijd is veel korter dan bij PUR
  • Het is soepel waardoor het magazine mooi vlak ligt

Hotmelt gebruiken wij vaak bij genaaid brocheren.

Direct adresseren en verzenden met direct mail
Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw magazine. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om flyers of brochures los in te steken of mee te sealen. En wilt u helemaal ontzorgd worden, dan kunnen wij ook de adressering en mailing voor u uitvoeren. Vertrouw ons uw adresbestanden toe en wij regelen de rest. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over maatwerkoplossingen.

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.