ONS TEAM.

 • Jos Rooijackers
  Jos Rooijackers Orderbegeleiding
 • Theo Peters
  Theo Peters Verkoop / Calculatie
 • Antoine Boerboom
  Antoine Boerboom Bedrijfsleider / Order begeleiding
 • Taco van den Burg
  Taco van den Burg Directeur

VAN DEN BURG, RUIM 85 JAAR PASSIE EN VAKMANSCHAP.

Bij Van den Burg staat één ding voorop: uw opdracht het beste uitvoeren. Ons team van 30 professionals staat daarvoor garant. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige productiemiddelen en de beste apparatuur. Dankzij ons vakmanschap en een jarenlange ervaring als binderij behoren wij al decennialang tot de top in Nederland. En daar zijn wij trots op.

Een hecht familiebedrijf

Van den Burg is een hecht familiebedrijf. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht voor de klant zit ons in het bloed. Afspraak is afspraak, de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en flexibiliteit behoren tot de kernwaarden van ons bedrijf. Als klant merkt u dat direct: Van den Burg denkt met u mee. Dankzij ons breed pakket aan diensten zijn wij in staat om u optimaal te ontzorgen en de oplossing te bieden die het beste past bij uw vraag.

Historie Van den Burg B.V.

De geschiedenis van Van den Burg B.V. begint in 1931. In dat jaar begon A.J. van den Burg een boekbinderij. Toentertijd met niet meer hulpmiddelen dan een schaar, een mes en een vouwbeen. De werkruimte die hij tot zijn beschikking had, was de badkamer van zijn woonhuis in Nijmegen.

Met veel doorzettingsvermogen en enthousiasme bouwde hij aan zijn bedrijf. En zo werd de werkruimte, ondanks de crisisjaren, al snel te klein. In 1937 kocht hij zijn eerste machines en verhuisde de binderij naar een bedrijfspand aan de Krayenhofflaan in Nijmegen. De groei zette door en vanaf 1942 nam Van den Burg het eerste personeel in dienst.

Van den Burg groeide en bloeide en in 1967 werd ook het bedrijfspand aan de Krayenhofflaan te klein. Gestart werd met de bouw van een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein De Sluis in Weurt. Moderne machines en een efficiënte routing zorgden voor verder professionalisering van het bedrijf.

Anno 2017 is Van den Burg nog steeds gevestigd in Weurt. Wij zijn u graag van dienst met alle vormen van bind-, vouw- en stanswerk. Wij zijn een familiebedrijf met korte beslislijnen. Daardoor kunnen wij snel schakelen met u als klant en ervoor zorgen dat uw communicatie-uitingen op tijd, professioneel en op het juiste adres bezorgd worden.

Wilt u meer weten over ons dienstenpakket? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

ONS TEAM.

 • Jos Rooijackers
  Jos Rooijackers Orderbegeleiding
 • Theo Peters
  Theo Peters Verkoop / Calculatie
 • Antoine Boerboom
  Antoine Boerboom Bedrijfsleider / Order begeleiding
 • Taco van den Burg
  Taco van den Burg Directeur

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.