AANVULLENDE AFWERKINGSTECHNIEKEN, LOGISTIEK EN WAREHOUSING.

Van den Burg koppelt vakmanschap en specialistische grafische kennis aan een uitgebreid pakket diensten. U hebt bij ons de keus uit tal van aanvullende afwerkingstechnieken. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van diensten op het gebied van logistiek en warehousing.

Een breed scala aan afwerkingstechnieken

Het uiteindelijke resultaat van uw product staat of valt met de afwerking. Bij ons vindt u een breed scala aan aanvullende afwerkingstechnieken. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Perforeren: Door een reeks van gaatjes kan een deel van het papier makkelijk afgescheurd worden. Wij verzorgen alle typen en soorten perforaties.
  • Stansen: Met een stansvorm stansen wij uw drukwerk in opvallende vormen. Zo valt u op en onderscheidt u zich met uw drukwerk.
  • Rondhoeken: Vaak passen wij ronde hoeken toe vanwege het ontwerp. Maar ronde hoeken helpen ook om ezelsoren te voorkomen en de levensduur van uw product te verlengen.
  • Rillen: Om dikker papier mooi te kunnen vouwen, kunnen wij het vooraf rillen. U ziet dan een licht ingedrukte lijn waar de vouw komt.
  • Boorgaten: Drukwerk met boorgaten kan eenvoudig in ordners en ringbanden opgeborgen worden. Boorgaten worden ook aangebracht om drukwerk op te hangen. Bijvoorbeeld bij winkelmateriaal.

Bijzondere bindtechnieken

Brocheren is niet altijd de beste oplossing. Voor specifieke gebruiksdoeleinden biedt Van den Burg een aantal bijzondere bindtechnieken.

  • Wire-o: Voor het inbinden van drukwerk is de wire-o binding soms een perfecte oplossing. De pagina’s worden bij wire-o bij elkaar gehouden door een spiraal van staal. Wire-o is bij uitstek geschikt voor drukwerk dat plat open moet kunnen liggen, zoals agenda’s, kalenders en jaarverslagen.
  • Busschroeven: Deze bindwijze is ideaal om waaiers, stalen of kaarten mee te bundelen. Er zijn metalen en kunststof busschroeven in allerlei maten en uitvoeringen. Zoals bijvoorbeeld holle bussen voor het aanbrengen van een koord of kogelketting. Busschroeven zijn ook makkelijk uit elkaar te schroeven waardoor u de inhoud altijd kunt aanpassen.

Logistiek en warehousing
Een groot deel van uw kosten vormen de transport- en opslagkosten. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun logistiek en warehousing bij ons onder te brengen. Uitbesteding van uw logistiek en warehousing is soms efficiënter dan het in eigen beheer uitvoeren ervan. Wij bieden een geconditioneerde opslag voor uw drukwerk. Heeft u materiaal nodig, dan kunt u zelf voor transport zorgen. Maar wij kunnen dat ook voor u regelen. Wij hebben de beschikking over eigen transportmiddelen waardoor wij u razendsnel van dienst kunnen zijn.

CONTACT.

Algemeen

Calculatie

OFFERTE.