OVER ONS.

Of u nu een grote of een kleine order heeft, bij Van den Burg wordt uw opdracht uitstekend verwerkt. Ons deskundig personeel met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw projecten vakkundig worden uitgevoerd. Onze hoogwaardige apparatuur staat garant voor een vloeiend verloopt van het productieproces. Wij geven u graag een passend advies zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Dat doen wij al ruim 85 jaar.

Historie Boekbinderij Van den Burg B.V.

De geschiedenis van Binderij Van den Burg B.V. begint in 1931. In dat jaar begon A.J. van den Burg een boekbinderij. Toentertijd met niet meer hulpmiddelen dan een schaar, een mes en een vouwbeen. De werkruimte die hij tot zijn beschikking had, was de badkamer van zijn woonhuis in Nijmegen.

Met veel doorzettingsvermogen en enthousiasme bouwde hij aan zijn bedrijf. En zo werd de werkruimte, ondanks de crisisjaren, toch al snel te klein. In 1937 kocht hij zijn eerste machines en verhuisde de binderij naar een bedrijfspand aan de Krayenhofflaan in Nijmegen. De groei zette door en vanaf 1942 nam Van den Burg het eerste personeel in dienst.

Boekbinderij Van den Burg groeide en bloeide en in 1967 werd ook het bedrijfspand aan de Krayenhofflaan te klein. Gestart werd met de bouw van een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein De Sluis in Weurt. Moderne machines en een efficiƫnte routing zorgden voor verder professionalisering van het bedrijf.

Anno 2017 is Van den Burg nog steeds gevestigd in Weurt. Wij zijn u graag van dienst met alle vormen van bind-, vouw- en stanswerk. Wij zijn een echt familiebedrijf met korte lijnen. Daardoor kunnen wij snel schakelen met u als klant en ervoor zorgen dat uw communicatie-uitingen op tijd, professioneel en op het juiste adres bezorgd worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

CONTACT.

Contactgegevens

  • Antoine Boerboom of Rieky van Munster
  • Houtweg 4, 6551 AJ Weurt
    Postbus 600, 6500 AP Nijmegen
  • 024-6790450
  • burg@burgbind.nl

Calculatie

Contactformulier

NIEUWS.